— Prevádzkový poriadok —

Povinnosť mať vypracovaný prevádzkový poriadok stanovuje zákon č. 355/2007 O ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia.

Táto povinnosť zo zákona sa týka aj týchto zariadení:

  • zariadenia pre výrobu a zavádzanie potravín do obehu
  • zariadenia poskytujúce stravovacie služby spojené s výrobou, prípravou a podávaním pokrmov alebo nápojov na pracoviskách, v školských zariadeniach, školách, zariadeniach sociálnych služieb, zariadeniach sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately, zdravotníckych zariadeniach, v prevádzkach verejného stravovania, v stánkoch s rýchlym občerstvením a v iných zariadeniach s ambulantným predajom pokrmov a nápojov a na hromadných podujatiach.

Prevádzkový poriadok musí byť schválený od príslušného regionálneho úradu verejného zdravotníctva podľa miesta, kde sa nachádza prevádzka.


Eurohygieia, s.r.o., Kuzmányho 23, Košice, 040 01, +421 918 357 214, +421 905 977 790
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky